Hlavní stránka > Tréninky > S tebou mě baví svět-zážitkový tábor pro dospělé

S tebou mě baví svět-zážitkový tábor pro dospělé Tábor

V malebném údolí Svojanova u Moravské Třebové, obklopeném lesy, loukami a rybníky, budeme hrami budovat a posilovat pouta mezi psy a námi. Budeme posouvat hranice odvahy naší i našich psů. Budeme zdravě pracovat, ale i správně relaxovat. A taky se něco málo nového naučíme. O psech i o sobě. :-)

 

Tábor je určený pro dospělé, nicméně cvičit se psem mohou i starší děti.

Minimálně 8 psů, max. 14 psů.  Platí se kurzovné za psa, ostatní členové/doprovod pouze ubytování. Cena za 2.psa jednoho majitele - 2.000,-Kč. Ubytování hlaste pouze přes nás, loni docházelo ke komplikacím a zmatkům. Ne na každého vyjde samostatná chatka (většinou jsou v chatce 2 psi) či apartmán. Požadované ubytování a počet osob napište do poznámky. Jinak je též možné si postavit stan či karavan.

 

Harmonogram:

Středa

15.00 – 16.00 příjezd, prezentace, ubytování

16.00 – 18.00 Pane, pojďte si hrát! - Hry pro zlepšení vztahu mezi psem a člověkem, pro zlepšení sebeovládání a pozornosti. Pro rozvoj kreativity. Pro prohloubení poslušnosti bez stereotypu.Prostě budou se bavit psi i jejich pánové/paničky.

19.00 – táborák, vzájemné seznámení

 

Čtvrtek

9.00 – 18.00 – Plaváčci a lesní skřítci - hry se psem ve vodě a na vodě, hry v lese a na louce/celodenní akce v dosahu tábora.

 

Večer - Věřte, nevěřte. - Příběhy o psech. O jejich emocích, schopnostech, zkušenostech, ale i příběhy z dávné historie.

 

Pátek

9.00 – 12.00 . Táborová bojovka. Rozděleni do družstev si vzpomenema na naše mládí (i když vlastě jsme mladí stále, jenom už delší dobu :-) ), a budeme na základě řešení šifer hledat, putovat, řešit záhady ... nechte se překvapit.

 

15.00 – 18.00 Relax. Ano, čtete správně! Zkusíme si různé relaxační techniky pro psy, aromaterapii, masáže ... prostě budeme naše psy hýčkat. 

 

Sobota

9.00 – 16.00 – Hřebečské důlní stezky. Celodenní výlet. Auty se přiblížíme do Mladějova. Nasedneme na parní vláček a půvabnou krajinou Hřebečského hřbetu dojedeme až na konečnou stanici Hřebeč-doly. Prohlédneme si vstup do dolu Hugo Karel a areál bývalého důlního komplexu na Hřebči. Mašinka nás pak doveze zpět do Mladče, kde je možnost podívat se i se psy do technického muzea.

 

19.00 – táborák

 

Neděle

9.00 – 12.00 – Smyslové hřiště – něco, co jste patrně ještě nikdy nezkoušeli. Hřiště pro psy, kde zrelaxují, uklidní se, naberou sebejistotu. Můžete se těšit na kombinaci překážek, povrchů, ale i pachů, které psa zaměstnají. Kdo zkoušel loni, beude zklamán. Bude spousta nových aktivit.

 

Cena: 3.500,-Kč/psa

V ceně není zahrnuto jídlo a ubytování (chatky, apartmány, stan či karavan) a jízda parním vláčkem, popř. vstup do muzea. Jídlo vlastní nebo lze využít restauraci v místě. Vaří dobře. Více o ubytování na https://kemp-iveta.cz/ Ubytování se domlouvá přes nás, takže do poznámky napsat počet lidí a jaké ubytování preferujete. Apartmány jsou pouze 2, chatek 5 pro 4-5 osob, stany a karavany neomezeně.

 

Přihlášky nejpozději do 22.7.2024. Přihláška je platná po uhrazení kurzovného na účet 2601868023 / 2010, do poznámky uveďte jméno z přihlášky. Ubytování, poplatek za psa a auto se platí na místě v hotovosti.

 

Záloha ani kurzovné se nevrací, ale je možné je převést na náhradníka.

 

Pro dotazy pište na alicepekarova@seznam.cz nebo volejte 606 500 060.

 

Datum

24.07.2024 16:00 - 28.07.2024 12:00 (St - Ne)

Sport

workshop

Cena

3 500 Kč za psa

Přihlášeno

9 z 10

Výcvikář

. Alice Pekařová

Místo tréninku

Svojanov u Moravské Třebové

Přihlášené týmy

Psovod Počet psů Zaplaceno
Soňa Kloudová 1 Ano
Karolína Wernerová 1 Ano
Lenka Lánová 1 Ano
Pavlína Francová 1 Ano
Zdenka Obrová 1 Ano
Monika Gregušová 1 Ano
Jan Sláma 1 Ne
Kateřina Kábová 1 Ano
Jana Valíčková 1 Ano

Přihlašování není aktivní.


Komentáře k tréninku:

Komentáře mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé